PENCAPAIAN SYARIKAT

Sepanjang penubuhan, Era Edar Marketing Sdn. Bhd. telah menerima pelbagai anugerah. Pencapaian ini ialah hasil usaha gigih pihak syarikat bantuan serta sokongan aganesi-agensi kerajaan terutamanya pihak KEDA, KKLW, SEM Corp, MITI, MARDI, pihak MARA dan banyak lagi. Kejayaan ini juga hasil sokongan padu Ahli EEMSB sendiri dan pengguna setia produk EEMSB. Juga kepada outlet sebagai tulang belakang kami dalam memasarkan produk-produk kami diseluruh negara dan yang paling utama, ke semua kejayaan ini juga adalah dengan izin Allah SWT.

Anugerah Jutawan Negeri Kedah 2016

Anugerah yang diterima pada tahun 2016 ini adalah pengiktirafan kepada syarikat EEMSB di bawah pengurusan Pn Hjh Hamsiah Ismail. DI mana beliau berjaya menempatkan diri beliau bersama-sama usahawan negeri Kedah yang lain yang telah berjaya.

Anugerah "Pemasar Tani Jaya 2016"

Era Edar Marketing Sdn. Bhd. telah sekali lagi memenangi Anugerah “Pemasar Tani Jaya 2016” sempena MAHA 2017 dan juga anugerah dari kategori yang sama pada Hari Peladang Penternak Nelayan Kebangsaan 2016 (HPPNK). Era Edar juga banyak terlibat dengan kerja-kerja kemasyarakatan (CSR) bersama Jabatan Kebajikan Masyarakat dan juga Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat.

Anugerah Tokoh Pekerja Negara
2013

Pada tahun 2013 pula Era Edar Marketing Sdn. Bhd. telah menerima ANUGERAH TOKOH PEKERJA NEGARA 2013, dibawah Kumpulan Eksekutif sempena Himpunan Hari Pekerja 2013. Anugerah disampaikan oleh YAB. Perdana Menteri Malaysia Dato’ Sri Mohammad Najib bin Tun Haji Abdul Razak

Anugerah Pingat "BINTANG KEBAKTIAN MASYARAKAT"

Hjh. Hamsiah Ismail telah dianugerahkan Pingat “BINTANG KEBAKTIAN MASYARAKAT” (B.K.M) oleh Kerajaan Negeri Kedah.

Anugerah "Majikan Perihatin"
2012

Era Edar Marketing Sdn. Bhd. telah menerima ANUGERAH MAJIKAN PERHATIN 2012, dibawah kategori Perusahaan Kecil & Sederhana sempena Himpunan Hari Pekerja 2012. Anugerah disampaikan oleh YAB. Perdana Menteri Malaysia Dato’ Sri Mohammad Najib bin Tun Haji Abdul Razak

Anugerah "Pencapaian Khas Sektor Swasta." MAHA 2012

Era Edar Marketing Sdn. Bhd. telah menerima “ANUGERAH KHAS PENCAPAIAN SEKTOR SWASTA 2012 kategori Asas Tani sempena MAHA 2012

Tempat Pertama "ENTREPRENEUR AWARD" (WELNESS) 2012

Era Edar Marketing Sdn. Bhd. telah mendapat TEMPAT PERTAMA “ENTREPRENEUR AWARD” (WELNESS). Sempena Asia-Pasific Aesthetics, Spa and Wellness Business Conference and Exhibition 2012.

Anugerah "Pemasar Tanijaya" MAHA 2012

Era Edar Marketing Sdn. Bhd. telah menerima Anugerah Pemasar Tanijaya Peringkat Kebangsaan di MAHA 2010. Anugerah dari Kementerian Pertanian Industri dan Asas Tani Malaysia.

Anugerah "Inspiring Women" 2009

Hjh. Hamsiah Ismail¬† telah terpilih untuk menerima¬† Anugerah Inspiring Women’

Anugerah "AURA" peringkat Negeri Kedah 2008.

Pada tahun 2008 Era Edar Marketing Sdn. Bhd. telah memenangi Anugerah Usahawan MARA (AURA) peringkat negeri Kedah dan Zon Utara.

Examo tempat pertama - Showcase SDSI 2008

Produk EXAMO-CKM 500 memenangi TEMPAT PERTAMA peringkat kebangsaan kategori produk kesihatan terbaik 2008.

Program Peruncitan Bumiputera (SDSI) 2007

Dilantik oleh MARA sebagai Anchor dalam Program Peruncitan Bumiputera  (SDSI) pada 5 April 2007 dalam bidang produk Kesihatan dan Kecantikan.

Era Edar Marketing @ 2021 . Hakcipta terpelihara.