Jom beramai-ramai memeriahkan Majlis Perasmian Kedai Harga Patut Koperasi Kakitangan Kumpulan Syarikat Dr. Azizan Kedah Berhad (KOKUSDA), Pada: 16 Mac 2019 (Sabtu), Bertempat di: Premis KOKUSDA (Koperasi Kakitangan Kumpulan Syarikat Dr. Azizan Kedah Berhad) | Selamat menyambut Hari Wanita Sedunia 2019 | Jom sertai Era Edar untuk lebih pulangan dan ganjaran! Klik icon di atas Era Edar Marketing akan berada di PIHEC2019, Penang International Halal Expo & Convention 2019, Bertempat di SPICE Arena Penang pada 1-3 hb Mac 2019, Jam: 10.00 pagi - 8.00 malam | Era Edar Marketing akan berada di KARNIVAL EXPLORASI ANTARABANGSA KUBANG PASU, Di Dataran Sungai Korok Jerlun. Pada 21-24 Feb 2019. Jom jumpa kami di sana!! | kAnak syarikat KUSDA HOLDINGS, KOKUSDA akan berda di HALAL EXPO 2019 dari 24-26 Januari 2019. Bertempat di KL Convention Centre KLCC | Watikah sempena Tahun Baru 2019 dari Presiden KUSDA Holdings dan CEO Era Edar Marketing Sdn. Bhd. klik icon di atas untuk baca| Examo CKM 500. Berikan anak anda yang terbaik untuk masa depan yang cemerlang | Tahniah! kepada semua pemenang 'Cabutan Bertuah' baru-baru ini. Klik pada ikon "Lucky Draw" di atas untuk melihat senarai pemenang. Anda boleh juga klik pada ikon FB di atas untuk melihat semula cabutan secara LIVE di FB Era Edar Marketing. Tahniah sekali lagi! | Berminat mempelajari perubatan Homeopati? Tunggu di lokasi yang seterusnya berhampiran anda! | Ingin mendaftar sebagi ahli EEMSB? Sila tekan pautan di atas untuk pendaftaran secara 'online' | Selesai sudah Majlis Sambutan Hari EXAMO ke-40. Terima kasih atas sokongan anda!! | Dapatkan produk kesihatan EXAMO CKM-500 dan MATSA di Pusat Khidmat EEMSB dan Outlet berdekatan dengan anda. Juga boleh didapati dalam Pek Kombo | Tahniah! kepada syarikat KUSDA (HOMEOLAB) kerana telah memenangi Anugerah 'Productivity Champion' di bawah MPC Malaysia baru-baru ini. MAKLUMAN: terdapat perubahan kotak (packaging) susu Biolac. Maklumat lanjut sila hubungi Pusat khidmat berdekatan | NO. PENDAFTARAN GST ERA EDAR MARKETING SDN. BHD: 000564215808 :.
Cari Outlet EEMSB
Visitor Counter
Pengunjung:
Paparan terbaik pada resolusi 1366 x 768 px dengan browser Firefox atau Google Chrome | Powered by:
HTML
Era Edar Marketing Sdn. Bhd. Lot 4 dan 6, Tingkat Satu, Bandar Darul Aman, Jitra Kedah
Tel:
604-919 9044 | Faks: 604-919 9912  | Emel:  eraedar@eraedar.com.my

Untuk pertanyaan mengenai produk, harga serta info produk keluaran syarikat EEMSB dan lain-lain yang berkaitan, sila klik pautan: pertanyaan

© Hakcipta terpelihara (v5) 2019 Era Edar Marketing Sdn. Bhd.  (502479K) AJL 93286 | NO. PENDAFTARAN GST ERA EDAR MARKETING SDN. BHD:  000564215808

Laman Facebook Era Edar Marketing
Pendaftaran keahlian online
PENGASAS
Allahyarham Dr. Hj. Azizan bin Hj. Ismail merupakan seorang pensyarah pendidikan dan pernah terlibat dengan Lembaga Peperiksaan Malaysia Cambridge dalam menggubal soalan peperiksaan serta sebagai pemeriksa skrip jawapan pelajar. Beliau amat terkesan dengan kelemahan pelajar, terutamanya pelajar Melayu dalam bidang sains dan matematik. lni mendorong beliau menjalankan kajian berkaitan dengan ingatan dan lupa sebagai suatu usaha untuk mencari punca.

Allahyarham kemudiannya telah mendalami ilmu perubatan Homeopati di Dewan Perubatan Homeopathy Singapura don lanjutan di Brantridge Forest School, Sussex, England. Beliau telah terpilih untuk mempelajari ilmu pengilangan ubat homeopati di negara Jerman dengan tajaan biasiswa oleh Unit Penyelarasan don Pelaksanaan, Jabatan Perdana Menteri dalam tahun 1984.

Dengan ilmu yang mendalam di bidang pendidikan dan juga perubatan homeopati, beliau berjaya mengenalpasti punca utama permasalahan lupa iaitu pemakanan strategik. Hasil dari kajian don penyelidikan tersebut, beliau berjaya merumus produk EXAMO CKM-500; pemakanan strategik untuk sel otak dan saraf, dalam tahun 1978. Formulasi ini adalah kombinasi khusus mineral Kalsium, Kalium don Magnesium Fosfat yang diproses menurut kaedah Biokimia Pemakanan Schuessler.


Allahyarham Prof. Dr. Azizan Ismail
(1949-2007)

HUBUNGI: eraedar@eraedar.com.my
Hak Cipta Terpelihara . @ 2019 . Era Edar Marketing  Sdn. Bhd. (502479-K) 93286
Allahyarham kemudiannya, dengan penyelidikan dan pembangunan yang berterusan, turut merumus beberapa produk sokongan yang lain. Antaranya termasuklah rencana pemakanan kesihatan ibu yang dinamakan Salindah, Staminex, Examo CKM-500 Plus, Matsa, Growell, Susu Bio-Lac dan lain-lain.

Era Edar Marketing Sdn. Bhd. dipertanggungjawabkan untuk memasarkan produk-produk ini. Manakala Darulaman Homeopathic Laboratories (M) Sdn. Bhd., sebuah fasiliti pengeluaran berstatus GMP dengan sistem pengurusan kualiti ISO 9001:2008 juga HACCP, mengilangkan kesemua produk-produk rumusan beliau.